Logo-Bare-Kokke

Ugens menuer

Hver uge er vi klar med en række lækre menuer.


Med en frokostordning fra "Vi er bare kokke" får du:


En varm ret af gode råvarer (se nedenstående eksempler på den varme ret).

Mættende vegetarisk tilbehør

To forskellige fyldige salater

Dagens pålæg med tilbehør (ost, charcuteri, pålægssalat, surt & sødt)

Friskbagt langtidshævet brød

En ugentlig kagedag

ugens surprize


Mulige tilvalg:

Mælk og frugtordning

Den daglige smoothie -rig på vitaminer

Fredagsbar (tapas/snacks)

Dagens aftensmad


Se eksempler på den varme ret her:


Navn:
UGE 10 18. marts- 12. marts
Beskrivelse:

Mandag: LUKKET


Tirsdag: Stor saftig hakkebøf med pebersauce og råstegte kartofler. 


Onsdag: Filet af Sankt Peters fisk, caribisk karry- og mangosauce. Hertil ris og eksotisk salat. 


Torsdag: Rødvinsbraiseret svinekæbe med lækker kartoffelmos. 


Fredag: "Halv ørn i rede" halv sprødstegt grillkylling med fritter, hjemmerørt remoulade og agurkesalat. 

Navn:
UGE 4 25. januar-29. januar.
Beskrivelse:

Mandag: Pulled pork med smørdampet majskolbe, fritterede løgringe, coleslaw og brioche bolle.


Tirsdag: Coq au vin, klassisk fransk simreret af unghane braiseret i rødvin, perleløg og urter. Hertil mos og bacon.


Onsdag: Bagt lyssejfilet på dampet spinat, sauce hollandaise serveret med gratinerede kartofler. 


Torsdag: Græsk bøf 250 gr., krydderkartofler, tzatziki og tomat, fetasalat. 


Fredag: Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbede. 

Navn:
UGE 5 1.-5. februar.
Beskrivelse:

Mandag: Langtidsbraiseret medaljon af svinemørbrad a la cacciatore på Cavatappi pasta og mozzarellasalat. 


Tirsdag: Appelsinmarineret skinkeyderlår med flødekartofler og syrlig råkostsalat. 


Onsdag: sprødstegt rødspættefilet med dampede kartofler og persillesovs. 


Torsdag: Gammeldags oksesteg med bagte rodfrugter, kartofler, brun sovs og surt. 


Fredag: Osso buco af kalveskank med safranris og gremolata. 

Navn:
UGE 6 8. februar-12. februar
Beskrivelse:

Mandag: Luksus biksemad med kamsteg, pølser, bacon, løg, kartofler og bearnaise sauce. 


Tirsdag: Klassisk boller i karry med smørdampet ris og hjemmebagt brød. 


Onsdag: Citron- og urtebagt laks serveret på pasta a la creme.


Torsdag: Porchetta italiensk rullesteg serveret med gratineret polenta og intens sauce. 


Fredag: Rosastegt kalvecuvette, whiskey sauce og pommes røsti. 

Navn:
UGE 7, 15 februar-19. februar.
Beskrivelse:

Mandag: Brændende kærlighed med kartoffelmos, bacon, løg samt purløgs- og persille topping. 


Tirsdag: Krebinetter på flødestuvet spidskål. HErtil syrlig salat. 


Onsdag: Langsidens stjernedskud, sprød paneret rødspætte med håndpillede rejer, stjernedressing og stenbidder. 


Torsdag: Indisk tandori kylling med citron- og timiansstegt squash, gulerødder og kartofler med raita og naanbrød. 


Fredag: Ricotta- og spinatfyldt svinemørbrad i serrano svøb, salsa diablo og saltkartofler med aioli. 

Navn:
UGE 8: 23- 26 februar 2021.
Beskrivelse:

MANDAG: LUKKET


TIRSDAG: Boeuf Bourguignon, fransk simreret med smørmørt kød langtidsbraiseret i rødvin, perleløg og urter. Serveret med brasede kartofler. 


ONSDAG: Skindstegt laksestek med saffran- og hvidvinssauce og grillede porrer og lun perlebyg med grøntsager. 


TORSDAG: Mørbrad af gris a la creme serveret på hvide ris, toppet med ristede champignon og løg. 


FREDAG: Italienske meatballs i smagfuld Napolitana sauce, pasta linguini  og foccacia brød med bacon.

VI ER BARE KOKKE

Martin Probst  /  TLF +45 52 39 09 07 

E-MAIL: info@vierbarekokke.dk  /  CVR: 37537276