Logo-Bare-Kokke

Ugens menuer

Hver uge er vi klar med en række lækre menuer.


Med en frokostordning fra "Vi er bare kokke" får du:


En varm ret af gode råvarer (se nedenstående eksempler på den varme ret).

Mættende vegetarisk tilbehør

To forskellige fyldige salater

Dagens pålæg med tilbehør (ost, charcuteri, pålægssalat, surt & sødt)

Friskbagt langtidshævet brød

En ugentlig kagedag

ugens surprize


Mulige tilvalg:

Mælk og frugtordning

Den daglige smoothie -rig på vitaminer

Fredagsbar (tapas/snacks)

Dagens aftensmad


Se eksempler på den varme ret her:


Navn:
UGE 17 27-30 april.
Beskrivelse:

Mandag: LUKKET


Tirsdag: Græsk krydret gyros spyd med oksemørbrad, pølser og grønt. Hertil råstegte kartofler. 


Onsdag: Laksesteak bagt med sweet chili, kokos og soya. Hertil fried rice og wontons. 


Torsdag: Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbede. 


Fredag: Speciel menu, som skal forudbestilles. Hold øje med vores Facebook side for fredagens menu. 

Navn:
UGE 18 4. maj - 7. maj.
Beskrivelse:

Mandag: LUKKET


Tirsdag: Boeuf Bourguignon - klassisk fransk simreret med mørt oksekød i rødvin og perleløg, toppet med urter og bacon. Serveres med ris. 


Onsdag: Stjerneskud med paneret rødspætte, håndpillede rejer og hjemmelavet dressing.


Torsdag: Halv ørn i rede - 1/2 grillkylling med pommes og hjemmerørt remoulade. 


Fredag: Saftig og sprød flæskesteg med stegte kartofler, brun sovs, surt og sødt. 

Navn:
UGE 20, 18.-21. maj.
Beskrivelse:

Mandag: LUKKET


Tirsdag: Skinkeschnitzel med stegte kartofler, sauce og grønne ærter. 


Onsdag: Fish and chips med sauce tartar og sprød salat.


Torsdag: Strimler af mørt oksekød i thai karry med kokos, wok grønt og nudler. 


Fredag: Flap steak (Bavette), råstegte kartofler med sauce bearnaise. 


Børnemenu: Burger med pommes frites. 

Navn:
UGE 21 25. -28. maj.
Beskrivelse:


Tirsdag: Vikingegryde med svinemørbrad, oksestrimler, champignon og ris. 


Onsdag: Dampet rødspættefilet med persillesovs og kartofler. 


Torsdag: Karbonade med stuvet spidskål og flødekartofler. 


Fredag: Rosastegt kalvesteg med pommes røsti og bearnaise. 

Navn:
UGE 22: 1. juni-4. juni
Beskrivelse:

MANDAG: LUKKET


TIRSDAG: Caribisk kyllingeret med porrer, bacon, kartofler i mild karry med ananas og kokos.


ONSDAG: Gratineret laksefilet på asparges. Hertil perlebyg i tomatsalsa. 


TORSDAG: Pulled pork serveret med bagt kartoffel, tzatziki og coleslaw. 


FREDAG: Frikadeller med flødekartofler og agurkesalat. .

Navn:
UGE 25
Beskrivelse:


Tirsdag: Saftigt kyllingebryst med sprødt skind, dampede persillekartofler, skysauce, sød rabarberkompot, spicy agurkesalat og brød.


Onsdag: Tapas anretning med laks, tun sashimi, tigerrejer med flere lækkerier. 


Torsdag:  Helstegt nakkefilet m/ hvidløg og krydderurter, timiankartofler, purløgscreme, frisk salat m/ sødme og syre. 


Fredag: Flankesteak og intens rødvinssauce, bagt kartoffel, sprød salat m/ kerner. Hertil brød. 


BØRNEMENU: Kyllingenuggets med pommes og grønt. 

VI ER BARE KOKKE

Martin Probst  /  TLF +45 52 39 09 07 

E-MAIL: info@vierbarekokke.dk  /  CVR: 37537276