Logo-Bare-Kokke

Ugens menuer

Hver uge er vi klar med en række lækre menuer.


Med en frokostordning fra "Vi er bare kokke" får du:


En varm ret af gode råvarer (se nedenstående eksempler på den varme ret).

Mættende vegetarisk tilbehør

To forskellige fyldige salater

Dagens pålæg med tilbehør (ost, charcuteri, pålægssalat, surt & sødt)

Friskbagt langtidshævet brød

En ugentlig kagedag

ugens surprize


Mulige tilvalg:

Mælk og frugtordning

Den daglige smoothie -rig på vitaminer

Fredagsbar (tapas/snacks)

Dagens aftensmad


Se eksempler på den varme ret her:


Navn:
UGE 18 4. maj - 7. maj.
Beskrivelse:

Mandag: LUKKET


Tirsdag: Boeuf Bourguignon - klassisk fransk simreret med mørt oksekød i rødvin og perleløg, toppet med urter og bacon. Serveres med ris. 


Onsdag: Stjerneskud med paneret rødspætte, håndpillede rejer og hjemmelavet dressing.


Torsdag: Halv ørn i rede - 1/2 grillkylling med pommes og hjemmerørt remoulade. 


Fredag: Saftig og sprød flæskesteg med stegte kartofler, brun sovs, surt og sødt. 

Navn:
UGE 20, 18.-21. maj.
Beskrivelse:

Mandag: LUKKET


Tirsdag: Skinkeschnitzel med stegte kartofler, sauce og grønne ærter. 


Onsdag: Fish and chips med sauce tartar og sprød salat.


Torsdag: Strimler af mørt oksekød i thai karry med kokos, wok grønt og nudler. 


Fredag: Flap steak (Bavette), råstegte kartofler med sauce bearnaise. 


Børnemenu: Burger med pommes frites. 

Navn:
UGE 21 25. -28. maj.
Beskrivelse:


Tirsdag: Vikingegryde med svinemørbrad, oksestrimler, champignon og ris. 


Onsdag: Dampet rødspættefilet med persillesovs og kartofler. 


Torsdag: Karbonade med stuvet spidskål og flødekartofler. 


Fredag: Rosastegt kalvesteg med pommes røsti og bearnaise. 

Navn:
UGE 22: 1. juni-4. juni
Beskrivelse:

MANDAG: LUKKET


TIRSDAG: Caribisk kyllingeret med porrer, bacon, kartofler i mild karry med ananas og kokos.


ONSDAG: Gratineret laksefilet på asparges. Hertil perlebyg i tomatsalsa. 


TORSDAG: Pulled pork serveret med bagt kartoffel, tzatziki og coleslaw. 


FREDAG: Frikadeller med flødekartofler og agurkesalat. .

Navn:
UGE 25
Beskrivelse:


Tirsdag: Saftigt kyllingebryst med sprødt skind, dampede persillekartofler, skysauce, sød rabarberkompot, spicy agurkesalat og brød.


Onsdag: Tapas anretning med laks, tun sashimi, tigerrejer med flere lækkerier. 


Torsdag:  Helstegt nakkefilet m/ hvidløg og krydderurter, timiankartofler, purløgscreme, frisk salat m/ sødme og syre. 


Fredag: Flankesteak og intens rødvinssauce, bagt kartoffel, sprød salat m/ kerner. Hertil brød. 


BØRNEMENU: Kyllingenuggets med pommes og grønt. 

Navn:
UGE 40 4-8 oktober
Beskrivelse:

Mandag 4. oktober

Forloren hare med brun sovs, hasselback kartoffel og ribs.

Tirsdag 5. oktober

Kalvecuvette m.rødvinssauce og gratineret polenta.

Onsdag 6. oktober

Filet af lyssej bagt med tomat og mozzarella på flødestuvet spinat, spidskål og pommes røsti.

Torsdag 7. oktober

Svinekæber langtidsbraiseret i mørk øl og friske urter med kartoffelmos.

Fredag 8. oktober

Biksemad med pølser, okse, gris, løg, bearnaise og bagte rødbeder.

VI ER BARE KOKKE

Martin Probst  /  TLF +45 52 39 09 07 

E-MAIL: info@vierbarekokke.dk  /  CVR: 37537276