Logo-Bare-Kokke

Receptionsmenu

Vil du fejre en mærkedag med lidt ekstra lækkert til gæsterne? Om det er en fødselsdag, et jubilæum, en bryllupsdag eller noget helt fjerde, kommer vi gerne med input til festlige ideer og anderledes menuer.


Vi er bare kokke, men vi kan også klare opsætningen og serveringen for dig. Vi møder med oplagt serveringspersonale, som sørger for, at omgivelserne er (næsten) lige så indbydende som maden.


Har I ønsker til særlige retter eller forslag til tilbehør, så er vi åbne for ændringer – så længe vi kan stå inde for kvaliteten.


Eksempel på receptionsmenu:


Lynstegt tun Sashimi på ristet rugflager med wasabi og goma dressing.

Pikant cremet lakseriliette med blomster og urter.

Tigerrejer i krydret tomat chipotle og aioli.

Vietnamesiske risruller med hoisin marineret and og avocado.

Kyllingfilet på spyd med satay sauce.

Mini deluxdogs, små chorizopølser af 100% okse i brioche brød med foiegras og syltede blåbær.

Mini vegetariske forårsruller med sweet and sour dip.

Peking marineret mørbrad af sortfods gris i risruller med avocado og crispy blade.

Friteret Arancini kugler med risotto og ande confit, cointreau coulis.





VI ER BARE KOKKE

Martin Probst  /  TLF +45 52 39 09 07 

E-MAIL: info@vierbarekokke.dk  /  CVR: 37537276