Logo-Bare-Kokke

Ugens menuer

Hver uge er vi klar med en række lækre menuer.


Med en frokostordning fra "Vi er bare kokke" får du:


En varm ret af gode råvarer (se nedenstående eksempler på den varme ret).

Mættende vegetarisk tilbehør

To forskellige fyldige salater

Dagens pålæg med tilbehør (ost, charcuteri, pålægssalat, surt & sødt)

Friskbagt langtidshævet brød

En ugentlig kagedag

ugens surprize


Mulige tilvalg:

Mælk og frugtordning

Den daglige smoothie -rig på vitaminer

Fredagsbar (tapas/snacks)

Dagens aftensmad


Se eksempler på den varme ret her:


Navn:
UGE 22
Beskrivelse:

Mandag: Klassisk hjemmelavet Skipperlabskovs af oksebryst med purløg, kartofler, bagte rødbeder, smørristet rugbrød og grovkornet sennepscreme. 

Tirsdag: Mexi burritos med pulled pork, ris og cheddar. Guacamole, salsa, sprød forårssalat og kyllin nachos. 

Onsdag: Laksefilet gratineret med vores bechamel, pankopaneret torske-frittas, pestokartofler og ristede pinjekerner. 

Torsdag: Saftige koteletter i baconsvøb serveret på ricotta, spinat tortellini og cremet tomatsalsa.

Fredag: Benløse fugle af okseinderlår med pastinak, gulerod, urter og revet vesterhavsost. Hertil kartofler i fad og borgmestersovs. 

Navn:
UGE 24
Beskrivelse:

Mandag: Smagfuld paprikagryde med glad gris, pølser og bacon. Serveres med kartoffelmos. 

Tirsdag: Stor hakkebøf 250 gr. med stegte løg, sauce og kartofler.  

Onsdag: Lynstegt tun med sesam på mango- og purløgstartar vendt i citrus. Timbale (laksetårn) af varmrøget laks og avokado. 

Torsdag: Klassisk hjemmelavet boller i karry med ris. 

Fredag: Saftig kalvesteg med whiskeysauce, kartoffelgratin og bagte rodfrugter. 

Navn:
UGE 25
Beskrivelse:

Mandag: Græsk souvlaki spyd med gyrosmarineret svinekød og halloumi ost, bagt kartoffel og tzatziki.


Tirsdag: Shepherd's Pie lavet af gammeldags oksesteg med låg af gratineret kartoffelmos.


Onsdag: Fiskeanretning af månefisk stegt medium med tun- og kapersdressing. Hertil citron- og hvidløgsmarineret tigerrejer. 


Torsdag: Langsidens biksemad med bearnaise og spejlæg. 


Fredag: Karbonade med stuvet hvidkål samt ærter og gulerod. Hertil persillekartofler. 

Navn:
UGE 26
Beskrivelse:

Mandag: Albondigas, spanske kødboller i krydret tomatsalsa, råstegte kartofler og aioli. 

 

Tirsdag: JAck Daniels BBQ marineret grande kyllingspyd, frisk urtekartoffelsalat og majskolbe. 


Onsdag: Laksesteak bagt med kokosflager og sød chiliglaze, fried rice med friteret wontons. 


Torsdag: Svinemedaljon af mørbrad med champignonsauce og paprikakartofler. 


Fredag: Langsidens  burger med cheddar, bacon, onion rings og pommes.

Navn:
UGE 27
Beskrivelse:








LANGSIDEN ER FERIELUKKET FREM TIL 3. AUGUST.


RIGTIG GOD SOMMER.

Navn:
UGE 31
Beskrivelse:

Mandag: Lukket 

Tirsdag: Græskkrydret og langtidsbraiseret spoleben af gris. Serveres med flødekartofler. 

Onsdag: Paneret rødspættefilet, Hollandaise sauce og persillekartofler. 

Torsdag: Oksestriploin med råstegte kartofler og Bearnaise.

Fredag: Indisk karry med kylling, kokos og ris.  

VI ER BARE KOKKE

Martin Probst  /  TLF +45 52 39 09 07 

E-MAIL: info@vierbarekokke.dk  /  CVR: 37537276