Logo-Bare-Kokke

Ugens menuer

Hver uge er vi klar med en række lækre menuer.


Med en frokostordning fra "Vi er bare kokke" får du:


En varm ret af gode råvarer (se nedenstående eksempler på den varme ret).

Mættende vegetarisk tilbehør

To forskellige fyldige salater

Dagens pålæg med tilbehør (ost, charcuteri, pålægssalat, surt & sødt)

Friskbagt langtidshævet brød

En ugentlig kagedag

ugens surprize


Mulige tilvalg:

Mælk og frugtordning

Den daglige smoothie -rig på vitaminer

Fredagsbar (tapas/snacks)

Dagens aftensmad


Se eksempler på den varme ret her:


Navn:
UGE 2
Beskrivelse:

Mandag 6. januar. 

Lasagne af oksekød.


Tirsdag 7. januar

Rød Thai karry med kylling, kokos, wok grønt. 


Onsdag 8. januar. 

Flot lakse steak på cremet tomat- og basilikumspasta.


Torsdag 9. januar. 

Pulled pork i bbq marinade og råstegte hvidløgskartofler. 


Fredag 10. januar.

Paprikagryde af svinemørbrad med kartoffelmos.

Navn:
UGE 3
Beskrivelse:

Mandag

Saftig hakkebøf med bearnaise og bagt kartoffel. 


Tirsdag

Osso Buco Milanese, smørmør okseskank med saffran risotto. 


Onsdag

Spansk torskegryde (Bacalao) i pikant tomat- og urtesalsa, aioli og patatas bravas. 


Torsdag

Indonesisk bami goreng (peanut- og kokosmarineret kyllingspyd på stegte nudler). 


Fredag

Honningglaseret svinekam med æble- og karrysalsa og pommes croquettes. . 

Navn:
UGE 47
Beskrivelse:

Mandag

Kylling i karry, kokos og æble med basmati ris.


Tirsdag

Kamsteg med brun sauce, rødkål og bagte rodfrugter. 


Onsdag

Filet af dampet sej med persillesauce og kogte kartofler. 


Torsdag

Kalveculotte med vildtsauce og hasselbagte kartofler. 


Fredag

Wienerschnitzel med sauce og stegte kartofler. 

Navn:
UGE 48
Beskrivelse:

Mandag

Ungarnsk gullash med trevlet mør oksesteg i tomat, gulerod og vinsalsa. Hertil ris. 


Tirsdag

Italiano pasta carbonara med stegt kyllingbryst.


Onsdag

Lakse lasagne med spinat og bechamel.


Torsdag

Langtidsbraiseret grisekøller i julebryg, anis og tomat. Hertil kartoffelmos. 


Fredag

Saftige frikadeller, agurkesalat og flødekartofler.


Navn:
UGE 49
Beskrivelse:

Mandag

Pasta og kødsovs. 


Tirsdag

Krydret indisk Butter Chicken med kokos, tomat og ris. 


Onsdag

Sprødstegt rødspættefilet med kartofler og persille hollandaise. 


Torsdag

Hakkebøf med bløde løg, røsti og bearnaise. 


Fredag

Kamsteg med whiskey sauce og bagt kartoffel.

Navn:
UGE 51
Beskrivelse:

Mandag

Biksemad af kamfilet med rødbede og spejlæg. 


Tirsdag

Boeuf Bourguignon med perleløg og bacon. Hertil mos. 


Onsdag

Panko paneret rødspættefilet, kartoffelbåde og hollandaise.


Torsdag

Confiteret andebryst og flødekartofler. 


Fredag

Kyllingefrikassé med porrer, champignon og ris.

VI ER BARE KOKKE

Martin Probst  /  TLF +45 52 39 09 07 

E-MAIL: info@vierbarekokke.dk  /  CVR: 37537276