Logo-Bare-Kokke

Ugens menuer

Hver uge er vi klar med en række lækre menuer.


Med en frokostordning fra "Vi er bare kokke" får du:


En varm ret af gode råvarer (se nedenstående eksempler på den varme ret).

Mættende vegetarisk tilbehør

To forskellige fyldige salater

Dagens pålæg med tilbehør (ost, charcuteri, pålægssalat, surt & sødt)

Friskbagt langtidshævet brød

En ugentlig kagedag

ugens surprize


Mulige tilvalg:

Mælk og frugtordning

Den daglige smoothie -rig på vitaminer

Fredagsbar (tapas/snacks)

Dagens aftensmad


Se eksempler på den varme ret her:


Navn:
UGE 2
Beskrivelse:

Mandag 6. januar. 

Lasagne af oksekød.


Tirsdag 7. januar

Rød Thai karry med kylling, kokos, wok grønt. 


Onsdag 8. januar. 

Flot lakse steak på cremet tomat- og basilikumspasta.


Torsdag 9. januar. 

Pulled pork i bbq marinade og råstegte hvidløgskartofler. 


Fredag 10. januar.

Paprikagryde af svinemørbrad med kartoffelmos.

Navn:
UGE 3
Beskrivelse:

Mandag

Saftig hakkebøf med bearnaise og bagt kartoffel. 


Tirsdag

Osso Buco Milanese, smørmør okseskank med saffran risotto. 


Onsdag

Spansk torskegryde (Bacalao) i pikant tomat- og urtesalsa, aioli og patatas bravas. 


Torsdag

Indonesisk bami goreng (peanut- og kokosmarineret kyllingspyd på stegte nudler). 


Fredag

Honningglaseret svinekam med æble- og karrysalsa og pommes croquettes. . 

Navn:
UGE 4
Beskrivelse:

Mandag

Kalvecuvette, cognac sauce og persillekartofler.


Tirsdag

Kyllingbryst rullet i parmaskinke og gratineret mozzarella på pasta Genovese. 


Onsdag

Thai panko paneret fishcakes med sichuan fried rice. 


Torsdag

Rosastegt oksefilet med rødvinssauce og stegte kartofler.  


Fredag

Cremet oksegryde med dejlig svampemix. Hertil ris.

Navn:
UGE 5
Beskrivelse:

Mandag

Italiens Porchetta, langtidsbraiseret i tomat, hvidløg og oregano. Hetil Ravioli med ricotta og spinat.  


Tirsdag

Skinkeschnitzel med brasede kartofler og champignon sauce.


Onsdag

Urte- og honningglaseret laks, hertil pikante paprika flødekartofler. 


Torsdag

Okseculotte, bearnaise og bagt kartoffel. 


Fredag

Coq au vin. Klassisk fransk simreret af unghane braiseret i rødvin, urter, perleløg, stegte salsiccia, pølser og mos. 

Navn:
UGE 6
Beskrivelse:

Mandag

Kyllingwok med rød thai karry og ris.


Tirsdag

Lasagne a la mama med okse og bechamel.


Onsdag

Fiskefrikadeller og cremet spinat kartofler.


Torsdag

Ribeye bøf med pebersauce og kartoffel gratin. 


Fredag

Forloren hare med brun sovs, ribs og kartofler.

Navn:
UGE 7
Beskrivelse:

Mandag

Svinekæber braiseret i mørk øl og rødvin. Hertil kartoffelmos. 


Tirsdag

Lammeskank med gnocchi, tomat og basilikum.


Onsdag

Laksefilet hollandaise og pommes chateau..


Torsdag

Indisk butter chicken. 


Fredag

Saftige store frikadeller, kartofler og brun sovs. .

VI ER BARE KOKKE

Martin Probst  /  TLF +45 52 39 09 07 

E-MAIL: info@vierbarekokke.dk  /  CVR: 37537276