Logo-Bare-Kokke

Ugens menuer

Hver uge er vi klar med en række lækre menuer.


Med en frokostordning fra "Vi er bare kokke" får du:


En varm ret af gode råvarer (se nedenstående eksempler på den varme ret).

Mættende vegetarisk tilbehør

To forskellige fyldige salater

Dagens pålæg med tilbehør (ost, charcuteri, pålægssalat, surt & sødt)

Friskbagt langtidshævet brød

En ugentlig kagedag

ugens surprize


Mulige tilvalg:

Mælk og frugtordning

Den daglige smoothie -rig på vitaminer

Fredagsbar (tapas/snacks)

Dagens aftensmad


Se eksempler på den varme ret her:


Navn:
UGE 35
Beskrivelse:

Mandag 

Forloren hare.


Tirsdag

Stegt andebryst m/cointreau sauce og kartoffel croquettes.


Onsdag

Lynstegt månefisk.


Torsdag

Klassisk bøf Stroganoff med ris.


Fredag

Svinekæber braiserede i kirsebær/rødvin med kartoffelgratin.

Navn:
UGE 36
Beskrivelse:

Mandag

Oksemørbrad, bearnaise og pommes frites.


Tirsdag

Fransk simreret Boeuf Bourguignon med rodfrugt/kartoffelmos.


Onsdag

Bagt Færøsk laks med sweet chili og kokosflager.


Torsdag

Cremet risotto med kylling, svampe og spinat.


Fredag

Kamsteg med sprøde svær, rødkål, bagt kartoffel. Hertil sovs med solbær twist.

Navn:
UGE 37
Beskrivelse:

Mandag

Luksus biksemad med bearnaise sauce. 


Tirsdag

Kylling i karry med bagte æbler og ris.


Onsdag

Filet af hellefisk med tigerrejer i pikant tomatsalsa og stegte kartofler.


Torsdag

Wienerschnitzel med champignong-kapers og friteret kartoffelbåde.


Fredag

Karbonader med stuvet porrer, gulerod og ærter. Hertil persillekartofler. 

Navn:
UGE 40
Beskrivelse:

Mandag

Stegte frikadeller i cremet paprika sauce.


Tirsdag

Oksesteak med bagt kartoffel, hvidløgs- og persillesmør.


Onsdag

Sværdfisk gratineret med tomat, urter og gruyere. Hertil citronbagte kartofler og kaperssauce.


Torsdag

Saltimbocca alla Romana med kartoffel gnocchi i urter og tomat.


Fredag

Saftig og mør nakkefilet af gris med jordskokkemos og whiskeysauce. 


Navn:
UGE 41
Beskrivelse:

Mandag

Svensk pølseret med svinemørbrad, løg, tyttebær, kærlighed og mos.


Tirsdag

Mexi chili con carne med ris og nachos.


Onsdag

Pasta Marinara, cremet tomat- og urtesalsa med tigerrejer, torsk og laks.


Torsdag

Boston roast af black angus ball tip, råstegte kartofler og sauce.


Fredag

Thai kylling i rød karry, kokos, grønt og nudler.

Navn:
UGE 42
Beskrivelse:

Mandag

Siciliansk langtidsbraiseret oksegryde med rodfrugter.


Tirsdag

Herregårdsbøf med ærter, kartofler og bearnaise.


Onsdag

Rødspættefilet med asparges, kartofler samt sennep- og dildsauce.


Torsdag

Koteletter i fad med tomat, bacon, paprika og bagte rodfrugter. 


Fredag

Klassisk boller i karry med ris. 

VI ER BARE KOKKE

Martin Probst  /  TLF +45 52 39 09 07 

E-MAIL: info@vierbarekokke.dk  /  CVR: 37537276