Logo-Bare-Kokke

Ugens menuer

Hver uge er vi klar med en række lækre menuer.


Med en frokostordning fra "Vi er bare kokke" får du:


En varm ret af gode råvarer (se nedenstående eksempler på den varme ret).

Mættende vegetarisk tilbehør

To forskellige fyldige salater

Dagens pålæg med tilbehør (ost, charcuteri, pålægssalat, surt & sødt)

Friskbagt langtidshævet brød

En ugentlig kagedag

ugens surprize


Mulige tilvalg:

Mælk og frugtordning

Den daglige smoothie -rig på vitaminer

Fredagsbar (tapas/snacks)

Dagens aftensmad


Se eksempler på den varme ret her:


Navn:
UGE 10 18. marts- 12. marts
Beskrivelse:

Mandag: LUKKET


Tirsdag: Stor saftig hakkebøf med pebersauce og råstegte kartofler. 


Onsdag: Filet af Sankt Peters fisk, caribisk karry- og mangosauce. Hertil ris og eksotisk salat. 


Torsdag: Rødvinsbraiseret svinekæbe med lækker kartoffelmos. 


Fredag: "Halv ørn i rede" halv sprødstegt grillkylling med fritter, hjemmerørt remoulade og agurkesalat. 

Navn:
UGE 11, 15.-19. marts.
Beskrivelse:

Mandag: LUKKET


Tirsdag: Kyllingeschnitzel serveret på cremet pasta carbonara med bacon og friske urter. 


Onsdag: Laksesteak bagt med porre- og urtepesto på pastinakpuré. Hertil friterede courgetter og perlebygsalat. 


Torsdag: Rosastegt oksefilet med råstegte kartofler og champignonsauce. 


Fredag: Spoleben af langtidsbraiseret i mørk ale med tyttebær og rosmarin. Hertil grov kartoffelmos. 

Navn:
UGE 12, 22-26. marts.
Beskrivelse:

Mandag: LUKKET


Tirsdag: Italiensk Porchetta (rullesteg) serveret med en cremet tomatrisotto. 


Onsdag: Torskefilet med sennepssovs, stegte kartofler og asparges.


Torsdag: Græsk farsbrød med tzatziki, bagt kartoffel og græsk salat. 


Fredag: Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbede. 


Børnemenu: Kyllingeschnitzel med pommes og grøntsager. 

Navn:
UGE 13 29. marts-2. april.
Beskrivelse:

Mandag: Store luksus tarteletter med høns og asparges og fyldig sprød salat.


Tirsdag: Påske biksemad med kalv, gris, kartofler, løg, bearnaise og spejlæg. 


Onsdag: Stjerneskud, paneret rødspætte, hjemmelavet dressing, håndpillede rejer og stenbidderrogn. 


Torsdag: Okseculotte med pebersauce og steak frites. 


Fredag: Langtidsbraiseret lammeskank i portvin med grov kartoffelmos. 

Navn:
UGE 14, 6.-9. april
Beskrivelse:


Tirsdag: Skinkeschnitzel med dreng, stegte kartofler og smagfuld sauce. 


Onsdag: Langsiden klassiske Fish and chips med sauce tartar og frisk salat. 


Torsdag: Urte- og peberstegt kalvecuvette med flødekartofler. 


Fredag: Bbq marineret pulled pork, coleslaw, bagt kartoffel og majs. 


BØRNEMENU: Frikadeller med pastasalat og grøntsager. 

Navn:
UGE 15: 13. april-16. april
Beskrivelse:

MANDAG: LUKKET


TIRSDAG: Braiserede svinekæber i solbær og portvin.


ONSDAG: Skindstegt filet af Sandart med aspargesbroccoli, kartoffel røsti og Hollandaise.


TORSDAG: Gammeldags oksesteg med stegte kartofler, glaseret løg, råsyltet agurksalat og sauce. 


FREDAG: Langtidsbraiserede okse short ribs/tværreb med grov kartoffelmos og rødvinsglace.

VI ER BARE KOKKE

Martin Probst  /  TLF +45 52 39 09 07 

E-MAIL: info@vierbarekokke.dk  /  CVR: 37537276