Logo-Bare-Kokke

Ugens menuer

Hver uge er vi klar med en række lækre menuer.


Med en frokostordning fra "Vi er bare kokke" får du:


En varm ret af gode råvarer (se nedenstående eksempler på den varme ret).

Mættende vegetarisk tilbehør

To forskellige fyldige salater

Dagens pålæg med tilbehør (ost, charcuteri, pålægssalat, surt & sødt)

Friskbagt langtidshævet brød

En ugentlig kagedag

ugens surprize


Mulige tilvalg:

Mælk og frugtordning

Den daglige smoothie -rig på vitaminer

Fredagsbar (tapas/snacks)

Dagens aftensmad


Se eksempler på den varme ret her:


Navn:
UGE 42
Beskrivelse:

Mandag

Siciliansk langtidsbraiseret oksegryde med rodfrugter.


Tirsdag

Herregårdsbøf med ærter, kartofler og bearnaise.


Onsdag

Rødspættefilet med asparges, kartofler samt sennep- og dildsauce.


Torsdag

Koteletter i fad med tomat, bacon, paprika og bagte rodfrugter. 


Fredag

Klassisk boller i karry med ris. 

Navn:
UGE 45
Beskrivelse:

Mandag 4. november. 

Brændende Kærlighed, rødbede og rødvinssauce.


Tirsdag 5. november.

Andebryst med lækker sauce choron og stegte kartofler. 


Onsdag 6. november. 

Paneret Alaska pollack, bagt kartoffel og dild creme fraiche.


Torsdag 7. november. 

Okse mørbrad  sauce bordelaise og pommes sauté.


Fredag 8. november. 

Klassisk Pariserbøf med alt mellem himmel og jord. .

Navn:
UGE 46
Beskrivelse:

Mandag

Saftig og mør nakkefilet med rødvinssauce, perleløg, bagt pastinak og gulerødder.


Tirsdag

Klassisk lasagne med oksekød. 


Onsdag

Kokos med chilibagt laks med shanghai nudler vendt i spinat, pakchoy og asparges. 


Torsdag

Mignonbøf af gris med bagte persillerødder, kartofler og sveske. Hertil let champignon sauce. 


Fredag

Jægergryde af okse og pølser i cremet sauce med ris. 

Navn:
UGE 47
Beskrivelse:

Mandag

Kylling i karry, kokos og æble med basmati ris.


Tirsdag

Kamsteg med brun sauce, rødkål og bagte rodfrugter. 


Onsdag

Filet af dampet sej med persillesauce og kogte kartofler. 


Torsdag

Kalveculotte med vildtsauce og hasselbagte kartofler. 


Fredag

Wienerschnitzel med sauce og stegte kartofler. 

Navn:
UGE 48
Beskrivelse:

Mandag

Ungarnsk gullash med trevlet mør oksesteg i tomat, gulerod og vinsalsa. Hertil ris. 


Tirsdag

Italiano pasta carbonara med stegt kyllingbryst.


Onsdag

Lakse lasagne med spinat og bechamel.


Torsdag

Langtidsbraiseret grisekøller i julebryg, anis og tomat. Hertil kartoffelmos. 


Fredag

Saftige frikadeller, agurkesalat og flødekartofler.


Navn:
UGE 49
Beskrivelse:

Mandag

Pasta og kødsovs. 


Tirsdag

Krydret indisk Butter Chicken med kokos, tomat og ris. 


Onsdag

Sprødstegt rødspættefilet med kartofler og persille hollandaise. 


Torsdag

Hakkebøf med bløde løg, røsti og bearnaise. 


Fredag

Kamsteg med whiskey sauce og bagt kartoffel.

VI ER BARE KOKKE

Martin Probst  /  TLF +45 52 39 09 07 

E-MAIL: info@vierbarekokke.dk  /  CVR: 37537276