Logo-Bare-Kokke

Ugens menuer

Hver uge er vi klar med en række lækre menuer.


Med en frokostordning fra "Vi er bare kokke" får du:


En varm ret af gode råvarer (se nedenstående eksempler på den varme ret).

Mættende vegetarisk tilbehør

To forskellige fyldige salater

Dagens pålæg med tilbehør (ost, charcuteri, pålægssalat, surt & sødt)

Friskbagt langtidshævet brød

En ugentlig kagedag

ugens surprize


Mulige tilvalg:

Mælk og frugtordning

Den daglige smoothie -rig på vitaminer

Fredagsbar (tapas/snacks)

Dagens aftensmad


Se eksempler på den varme ret her:


Navn:
Beskrivelse:

Navn:
Beskrivelse:

Navn:
Beskrivelse:

Navn:
Beskrivelse:

Navn:
UGE 2: 11-15 januar 2021.
Beskrivelse:

MANDAG: Mild chili con carne med smørdampet ris, syrlig bønnesalat og sprøde tortillachips.

TIRSDAG: Sprød steg af confiteret svinebryst. Hertil grov vinterkartoffelmos og bagte rødbeder med urteolie.

ONSDAG: Bagt laksesteak med sweet chili og kokos. Hertil thai nudler med spirer samt ristede jordnødder og lime. 

TORSDAG: Kylling i karry med ris, toppings og mangochutney, salat med ananas, urter, rødløg og hjemmebagt brød.

FREDAG: Bøf Bearnaise, ovnkartofler, salat med grønne bønner og rødløg vendt i sennepsvinaigrette. 

Navn:
UGE 3 18. januar- 22. januar.
Beskrivelse:

Mandag: Forloren hare med bacon, kartofler, bagte rødbeder og brun sovs. 


Tirsdag: Saftig nakkefilet og grov kartoffelmos med cremet champignon- og baconsauce. 


Onsdag: Fish'n chips af torsk med sauce tartar og syrlig aspargessalat. 


Torsdag: Engelsk bøf med bløde løg og surt, kartoffelrösti og sauce. 


Fredag: Super mørt ølmarineret spoleben af gris, bagt kartoffel og urtecreme. 

VI ER BARE KOKKE

Martin Probst  /  TLF +45 52 39 09 07 

E-MAIL: info@vierbarekokke.dk  /  CVR: 37537276