Logo-Bare-Kokke

Mød os

Kokken

Enhver god kok er i virkeligheden en solid håndværker. Jeg bliver aldrig træt af at lave alt fra bunden, bruge sæsonens råvarer til at skabe en fusion mellem øst og vest. Jeg er udlært i det traditionelle franske og italienske køkken men med stor passion for det spanske. Jeg lader mig ofte inspirere af den israelske madkultur.


Med international erfaring fra krydstogtskibe, restauranter i Hongkong, Australien og Frankrig brænder jeg for at præsentere spændende mad fra hele verden. Som sommelier, hjælper jeg dig gerne med at vælge de helt rigtige vine.


”Jeg elsker at overraske og overgå forventninger - og selvfølgelig mætte gæster."


Martin ProbstPraktikeren

Jeg er ikke kok, men hjælper gerne til i køkkenet hvis der er behov.

Men du må gerne kalde mig opvaskeren/chaufføren/sælgeren/kontormusen ;)  Med mange års erfaring fra en international hotelkæde, er jeg blevet lært op med god service og grundighed. Det skal være en god oplevelse for dig at bestille og spise vores mad. Det er det vigtigste.


Da jeg har boet en del år i både Spanien og Frankrig har jeg en stor forkærlighed for både Tapas og de HELT store osteborde.


"Jeg er stor fan af det sunde køkken - og så elsker jeg selvfølgelig at spise kokkens mad.”


Ghita KortbekOs tilsammen

På hjemmefronten har vi 2 små aktive piger. Mad er en stor del af vores liv –god mad og godt selskab skaber hyggelige stunder og gode minder. Helt simpelt udlever vi vores arbejde gennem tre grundlæggende værdier: Flid, arbejdsomhed og daglig tilstedeværelse. Det gælder både i vores kantine og hos vores kunder.


Kun med glade kunder sikrer vi præcis den virksomhed vi drømmer om - mange år frem i tiden. Vi er bare kokke, men vi tror på, opfylder og udlever vores drøm hver dag.

VI ER BARE KOKKE

Martin Probst  /  TLF +45 52 39 09 07 

E-MAIL: info@vierbarekokke.dk  /  CVR: 37537276