Logo-Bare-Kokke

Referencer

Udvalgte udtalelser fra nogle af vores mange glade kunder.


Billede:
IMG_4041
Navn:

Karina Bruhn Bach - Phase One

Beskrivelse:

Phase One har ved forskellige arrangementer benyttet sig af ”Vi er bare kokke” nok det mest misvisende navn de kunne vælge!


Martin er en kok i topklasse og maden bliver altid leveret med et uventet  tvist.


Du får ikke det du bestiller… Du får så meget mere.


Jeg kan varmt anbefale - Vi er bare Kokke.

Billede:
IMG_4041
Navn:

Maigaard & Molbech

Beskrivelse:

Vi har fået leveret frokost fra ”Vi er bare kokke”, hver dag i et år nu og kunne ikke drømme om at få frokost fra andre.


Alle glæder sig hver dag til frokost, da maden altid er vellavet og varieret, så man aldrig føler, at man får det samme.


Servicen er om muligt endnu bedre. Hvis man en gang f.eks. har bedt om at få f.eks. syltede agurker til en ret, kan man være sikker på, at det er der fremover.


Desuden bliver al mad anrettet, så man ofte tror, at man er på restaurant.

Billede:
IMG_4041
Navn:

Ole og Charlotte - Capital Management Fondsmæglerselskab A/S

Beskrivelse:

Det har for Charlotte og jeg samt vores gæster været en udsøgt fornøjelse, gentagne gange, at blive bespist med rigtig god mad af meget høj kvalitet.


Martin Probst fra ”Vi er bare kokke” serverer ikke bare god mad med mange smagsoplevelser, men er en fornøjelse også at have til at servere for os. 


Han er betænksom og meget opmærksom i både planlægningen og udførelsen af sit/sine hverv, hvorfor vi naturligvis ser frem til næste arrangement med Martin.

Billede:
IMG_4041
Navn:

Rikke Clausen - Den go'e kaffe bar

Beskrivelse:

Fra første dag jeg havde Martins kager og boller i den go'e kaffebar, har mine gæster og jeg været meget glade, og Martin kom meget hurtigt til at ligge i fast rutefart til Frederiksberg All'e.


Martin er virkelig rar og behagelig at arbejde sammen med, og det er rigtig sjovt at udvikle "produkterne" sammen med ham, så de passer lige præcis til min forretning.


Grundlæggende laver han bare gode ting, som smager rigtig rigtig godt!

VI ER BARE KOKKE

Martin Probst  /  TLF +45 52 39 09 07 

E-MAIL: info@vierbarekokke.dk  /  CVR: 37537276